Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Marjamehut ETUSIVU/Marjavalmisteiden valmistus l Hillot ja hyytelöt l Paistonkestävät marmeladit l Makeismarmeladit l Marjakastikkeet ja siirapit l Marjamehut l Marjaviinit l Tuotekehitys
Mehujen valmistusvaiheet:
Mehureseptejä:Mustikka - mansikkamehu (1/2 mustikkaa, 1/2 mansikkaa)
Kuumenna mehu ja sokeri 80 asteeseen ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Lisää sitruunahappo ja sekoita. Pullota kuumana kuumiin pulloihin.
Sekoita mehu, vesi, sokeri ja jauhettu inkivääri. Lisää kanelitanko ja neilikat harsonyytissä kattilaan. Kuumenna 80 asteeseen ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Ota maustenyytti pois kattilasta. Pullota kuumana kuumiin pulloihin.
Uutisaiheita:MEHUUN LISÄTTY KASVISTEROLI LASKEE KOLESTEROLIA
Hiilihapotetut marjamehut Reseptejä = > Tutustu.
KotimehutReseptejä = > Tutustu.
Lähteet ja linkit:Palo, Heli. 2007. Marjatietokansio. |