Materiaalit: ![]() ![]()
| ![]() | Suklaatuotteiden valmistus ![]() ![]() ![]() Materiaalisivusto sisältää seuraavat suklaatuotteiden valmistuksen
|
Hygienia ja omavalvonta |
Tuotetuntemus |
Raaka-aineen valinta ja esikäsittelyt |
Valmistuslaitteiden tuntemus |
Suklaatuotteiden valmistus |
Suklaatuotteiden pakkaaminen ja säilytys |
Suklaa-artikkelit ja -kirjallisuus |
Lisäksi ajankohtaistietoa suklaa-alalta
Suklaatuotteiden valmistuksessa keskeistä on raaka-ainetuntemus, esikäsittelyn hallinta, jalostuksen valmistusprosessien osaaminen sekä tuotteiden pakkaaminen ja säilytys.
Työskentelyn on oltava hygieenistä ja työturvallisuuden ja taloudellisuuden huomioon ottavaa.
Arvioi omaa suklaatuotteiden valmistamisen osaamistasi siirtymällä Opetushallituksen sivustolle osioon http://www.osaan.fi
= > Valitse tutkinnoksi Elintarvikejalostajan ammattitutkinto
= > Valitse tutkinnon valinnaiseksi osaksi Suklaatuotteiden valmistus
Näyttötutkinnon perusteet/Elintarvikejalostajan ammattitutkinto 2001.