Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Suklaa-artikkelit ja -kirjallisuus

   

Suklaa-alan uutisaiheita ja artikkeleita:

KÄSINTEHTY KONVEHTI ON JUMALTEN RUOKAASuklaasydämet
Suklaa: Mitä enemmän siitä tietää, sen haastavammaksi herkun työstäminen käy. Lue lisää Lapin Kansan 28.8.08 artikkelista.

PROBIOOTTEJA SUKLAATUOTTEISIIN?
Lue lisää Pakkaus-lehdestä 3/2008

SUURENMOINEN SUKLAA
Lue lisää Etiketti 4/2005 artikkelista.

HERKKÄÄ JA HERKULLISTA JULMALTEN RAVINTOA
Lue lisää Lapin kansan artikkelista 4.1.04

SUUSSA SULAA - löytyykö suklaahimolle tieteellisiä perusteluja?
Lue lisää Tiede 8/2004 artikkelista.

SUKLAATA MASENTUNEELLE MIELELLE?
Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.

KUUDEN RUOKA-AINEEN LISTAN ARVIOIDAAN PIDENTÄVÄN ELÄMÄÄ. Viini, kala, suklaa, valkosipuli ja manteli torjuvat sydäntautia tehokkaimmin.
Lue lisää Helsingin Sanomien 18.12.2004 artikkelista.

 


 Choklad mer av det goda.2005. Hedh, Jan & Andersson, Klas.

 

Kirjallisuus/Knuutila Seija:

  • A chocolate dream. 1997. Wadey, Rosemary.
  • Chocolate Cakes. 2005. Phillips, Tom.
  • Chocolate cakes for Weddings and Celebrations. 2001. Slattery, John.
  • Eenvoudige recepten voor chocoladefans. 1995. Wilson, Anne.
  • Herkullinen suklaa Makeisia & jälkiruokia Kakkuja & pikkuleipiä. 1994. Farrow, Joanna.
  • Hyvää helposti Suklaaherkkuja. 1995. Steer, Gina.
  • Kemiaa keittiössä. 2008. Hopia Anu.
  • Makeita unelmia pikkuleivistä suklaakakkuihin. 2005. Wikström Therese.
  • Silmiä hivelevät herkut. 1997. Biller, Rudolf.
  • Suklaa. 2006. Halsey, Kay (toim.)
  • Suklaa. 365 vastustamatonta makuelämystä. 2008. Donovan, Jennifer.
  • Suklaaherkut Hyviä ja helppoja ohjeita vaihe vaiheelta. 2007. Toivonen, Saara (suomentaja).
  • Suklaaherkut Suolaista ja makeaa. 2006. Farrow, Joanna.
  • Suklaakeittokirja Lilliputtu. 2001. Koskinen, Inkeri (suomentaja).
  • Suklaaleivonnaiset, kermakaramellit ja kastikkeet. 1997. Wilson, Anne. Intohimona suklaa. 2006. Hedh, Jan & Andersson, Klas.
  • Suklaata herkkusuille. 1993. Mackley, Lesley & Handslip, Carole.
    Suklaata ja kahvihetkiä. 2005. Töringe, Sanna.
  • Suklaaunelmat. 2008. Toivonen, Saara (suom.)
  • Suloiset suklaaherkut. 2006. Söderin, Göran & Strachal, George & Löfgren, Katarina.
  • Truffles, candies & confections. Techniques and recipes for candymaking. 2004. Bloom, Carole.

Kirjallisuus/Opetuskonditoria/Jänkätie 1:

  • Belgian chocolates. 1997. Geerts, Roger.
  • Intohimona suklaa. 2005. Hedh, Jan & Andersson, Klas.
  • Schokolade die besten rezepte. 1998. bellefontaine, Jacqueline.
  • The Chocolate companion. A Connoisseur's Guide to the World's Finest Chocolates. 1995. Coady Chantal.
  • Schweizer Confiserie. 1987. Pralines, Schokolade-spezialitäten, Glace, Traiteurartikel, Tortendecor. Fachschule Richemont.

 


 

Lähteet ja linkit:

Pakkaus 3/2008
Lapin Kansa 4.1.04
Tiede 8/2004

www.ruokatieto.fi


   Tulosta tämä sivu