Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Suklaatuotteiden valmistus

   

Materiaalisivusto sisältää seuraavat suklaatuotteiden valmistuksenMainossuklaa aihealueet:

 Hygienia ja omavalvonta
 Tuotetuntemus
 Raaka-aineen valinta ja esikäsittelyt
 Valmistuslaitteiden tuntemus
 Suklaatuotteiden valmistus
 Suklaatuotteiden pakkaaminen ja säilytys
 Suklaa-artikkelit ja -kirjallisuus

Lisäksi ajankohtaistietoa suklaa-alalta

= > Tutustu ajankohtaisaiheisiin.


Suklaatuotteiden valmistus muodostaa palvelukokonaisuuden raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi.

Suklaatuotteiden valmistuksessa keskeistä on raaka-ainetuntemus, esikäsittelyn hallinta, jalostuksen valmistusprosessien osaaminen sekä tuotteiden pakkaaminen ja säilytys.

Työskentelyn on oltava hygieenistä ja työturvallisuuden ja taloudellisuuden huomioon ottavaa.


Osaamiskartoitus

Arvioi omaa suklaatuotteiden valmistamisen osaamistasi siirtymällä Opetushallituksen sivustolle osioon http://www.osaan.fi

= > Valitse tutkinnoksi Elintarvikejalostajan ammattitutkinto

= > Valitse tutkinnon valinnaiseksi osaksi Suklaatuotteiden valmistus


Mainos: suklaasydän

Lähteet ja linkit:

Näyttötutkinnon perusteet/Elintarvikejalostajan ammattitutkinto 2001.

www.osaan.fi


   Tulosta tämä sivu