Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Ajankohtaista suklaa-alalla

   
Suklaan syöminen voi olla yhteydessä masennukseen
Alakuloiset miehet ja naiset saattavat olla muita persompia suklaalle. Mitä masentuneempi ihminen on, sitä enemmän suklaata kuluu, tuore tutkimus vihjaa. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.
POHJOIS-KARJALASSA SYNTYI SUKLAAPIIRAKKA
Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.
EFSA: SUKLAAPATUKKA EI "AUTA KASVAMAAN"
Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.

TUMMA SUKLAA ON HYVÄ FLAVONOIDILÄHDESuklaatahdet
Voiko suklaan syömisestä olla hyötyä terveydelle? Kyllä voi, jos pitäydytään neljässä palassa tummaa suklaata päivässä. Samaa hyötyä voi kuitenkin tavoitella myös marjoja syömällä. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.

PROBIOOTTEJA SUKLAATUOTTEISIIN?
Lue lisää Pakkaus-lehdestä 3/2008

SUKLAA JA VIINI YLLÄTTÄVÄT YHDESSÄ.
Lue lisää Ruokatiedon sivuilla.

SUKLAASUOLA JA KUKKAMAUT TULEVAT
Datamonitorin mukaan kukkamaut ovat tuleva makutrendi ruoka- ja juomamarkkinoilla. Suklaalla maustettu merisuola, syötävät kukat sekä energiarikas tölkkitikkari ovat esimerkkejä tuoreista innovaatioista konditoriatuotteiden saralla. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.


 

Artikkeligalleria:

Tutustu myös muihin suklaa-alan uutisaiheisiin = > Siirry.

 


 

Lähteet ja linkit:

Pakkaus 3/2008
www.ruokatieto.fi

Kuvat:

Knuutila Seija

 

 


   Tulosta tämä sivu