Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Keruutuotejuomat ETUSIVU l Hyytelöt l Juomat l Keruutuotteiden kuivaaminen l Makeismarmeladit l Muut makeiset l Sienikastike- ja sienikeittojauheet l Siirapit Horsmajuoma
Kuivattuja maitoshorsman kukkia ei ennasteta. Horsmankukka - vesiseosta keitetään 15 minuuttia ja siivilöidään kukat pois. Nesteeseen sekoitetaan sitruunahappo ja sokeri.
Muut valmistusvaiheet: Juoman suodatus, kirkastus ja pastörointi. Lisätietoa Mehujen valmistusvaiheet - osiossa = > Tutustu.
Lopuksi: Arvioi tuotteen ulkonäkö, rakenne ja maku ja tee perusreseptiin tarvittavat muutokset.
Teollisia valmisteita
Lähteet ja linkit:Knuutila, Seija & Puljula, Soile. 2009. Keruutuotteiden jalostaminen - verkkoaineisto Kuvat:Knuutila, Seija |