Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Sienikastike- ja sienikeittojauheet ETUSIVU l Hyytelöt l Juomat l Keruutuotteiden kuivaaminen l Makeismarmeladit l Muut makeiset l Sienikastike- ja sienikeittojauheet l Siirapit
Sienikastike- ja sienikeittojauhePerusresepti:
Sekoitetaan kuiva-aineet hyvin keskenään.
Ohje/Ruoaksi valmistus:Sienikastike kahdelle hengelle: Valmistettaessa yksi annos (0,025 kg) sienikastiketta lisätään 2 dl:aan vettä ja keitetään hiljalleen noin pari minuuuttia, kunnes seos sakenee (tärkkelys kypsyy). Sienikeitto kahdelle hengelle: Valmistettaessa yksi annos (0,025 kg) sienikeittoa lisätään 2 dl:aan vettä ja keitetään hiljalleen noin pari minuuttia. Tähän lisätään 2 dl kermaa ja kuumennetaan. Lähteet ja linkit:Knuutila, Seija & Puljula, Soile. 2009. Keruutuotteiden jalostaminen - verkkoaineisto. Kuvat:Knuutila, Seija
|