Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Toffee ETUSIVU/Makeisten valmistus l Fudge l Lakritsa l Kovat karamellit l Makeismarmeladit l Sevitsi l Toffee l Tryffeli
ToffeePerusresepti
Sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi sekoitetaan kattilassa ja seosta lämmitetään koko ajan sekoittaen 65oC:een. Kerma, maitojauhe ja suola sekoitetaan ja seos lisätään em. sokeriliemeen. Massa kuumennetaan 123oC:een koko ajan sekoittaen. Annetaan jäähtyä alle 100oC:een ja lisätään pomada sekä mahdolliset aromit. Massa muotoillaan, annetaan jäähtyä ja paloitellaan.
Kuvat:Knuutila, Seija |