Juomien valmistus
Materiaalisivusto sisältää seuraavat juomien valmistuksen aihealueet
:
Lisäksi ajankohtaistietoa juoma-alalta
= > Tutustu ajankohtaisaiheisiin.
Juomien valmistus muodostaa palvelukokonaisuuden raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi.
Juomien valmistuksessa keskeistä on raaka-ainetuntemus, esikäsittelyn hallinta, jalostuksen valmistusprosessien osaaminen sekä tuotteiden pakkaaminen ja säilytys.
Työskentelyn on oltava hygieenistä ja työturvallisuuden ja taloudellisuuden huomioon ottavaa.
Osaamiskartoitus:
Arvioi omaa juomien valmistamisen osaamistasi siirtymällä Opetushallituksen sivustolle osioon www.osaan.fi
= > Valitse tutkinnoksi Elintarvikejalostajan ammattitutkinto
= > Valitse tutkinnon valinnaiseksi osaksi Juomien valmistus
Juoma-aiheisia verkkotehtäviä
Otavan verkkosivuilta löytyy juoma-aiheisia tehtäviä (O/V-väittämiä):
Tutustu (Luku 8 Juomat).
Lähteet ja linkit:
Näyttötutkinnon perusteet/Elintarvikejalostajan ammattitutkinto 2001
www.osaan.fi
http://www.otavanoppimateriaalit.net/tunneelintarvikkeet/
Kuvat:
Knuutila, Seija |