Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Hygienia ja omavalvonta

   

Juomien valmistajan tulee ymmärtää hygieenisen työskentelyn merkitys


 -  Henkilökohtaisen työskentelyhygienian noudattaminen
 -  Lainsäädännön edellyttämä työtilojen puhtaanapito
 -  Elintarvikehygienia

 

Juomien valmistajan tulee ymmärtää omavalvonnan merkitys ja noudattaa omavalvontaohjeita


-  Arvioida eri valmistusvaiheisiin liittyviä riskejä ja niiden suuruutta
-  Noudattaa yrityksen omavalvontasuunnitelmaa/omavalvonnasta annettuja ohjeita
-  Suorittaa omavalvontaohjelmassa määrättyjä mittauksia ja pitää niistä kirjaa dokumenttien perusteella
-  Tulkita kirjauksia ja todettuja poikkeamia ja toimia poikkeamista annettujen ohjeiden mukaan

 

Lähteet ja linkit:

Näyttötutkinnon perusteet/Elintarvikejalostajan ammattitutkinto 2001



   Tulosta tämä sivu