Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Konvehtien täyttäminen ETUSIVU l Konvehtimuottien valmistelu l Konvehtimuottien värjääminen l Kuorien valaminen l Konvehtien täyttäminen l Konvehtien sulkeminen
Täytemassan valmistaminenKonvehdit voidaan täyttää ensin paseeratulla marmeladilla/hillolla, joka lisäksi maustetaan liköörillä. Kovettuneisiin suklaakuoriin pursotetaan massapussilla tämä marmeladi-/hillotäyte suklaakuorten puoleen väliin. Loppuosa täytetään canache-täytteellä. HUOM. Konvehtien sulkemista varten on jätettävä parin millimetrin tila. Marjatäytteet
Puolukkatäyte
Mustikkatäyte
Jos täytteeksi käytettävä marmeladi tai hillo ei ole valmiiksi paseerattua, käsitellään se sauvasekoittimella ensin sileäksi. Maustetaan liköörillä.
Canache - täytteet
Canache voidaan tehdä valko- tai maitosuklaaseen tai tummaan suklaaseen. Suklaa pehmennetään kermalla. Huoneenlämpöinen voi nypitään täytteen joukkoon. Lisättävä aromi on yleensä nestemäistä.
Lähteet ja linkit:Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Suklaatuotteiden valmistus - verkkoaineisto. Kuvat:Knuutila, Seija & Rajala, Jouko & Saarelainen, Jukka-Pekka |