Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Konvehtien sulkeminen ETUSIVU l Konvehtimuottien valmistelu l Konvehtimuottien värjääminen l Kuorien valaminen l Konvehtien täyttäminen l Konvehtien sulkeminen
Konvehtien täyttövaiheessa on jätetty pari milliä tyhjää tilaa konvehtien sulkemiseen suklaalla.
Suljetut suklaakonvehdit viedään muoteissa kylmiöön kovettumaan riittävän pitkäksi aikaa, kunnes ne irtoavat muoteista hyvin. Lähteet ja linkit:Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Suklaatuotteiden valmistus - verkkoaineisto. Kuvat:Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka |