Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Konvehtien sulkeminen

   

ETUSIVU l Konvehtimuottien valmistelu l Konvehtimuottien värjääminen l Kuorien valaminen l Konvehtien täyttäminen l Konvehtien sulkeminen

 

Konvehtien täyttövaiheessa on jätetty pari milliä tyhjää tilaa konvehtien sulkemiseen suklaalla.

 

Työvaiheita/Konvehtien sulkeminen suklaalla
Sulatetun suklaan kaato  Muotin kopsautus marmoripöytää vasten  Suklaalla sulkeminen
 Sulatetun suklaan kaato  Muotin napautus pöytää vasten  Raappaus
 Suklaalla sulkeminen  Suklaalla sulkeminen  Suklaalla suljettu
 Raappaus  Puhdistus  Suklaalla suljettu

 

Suljetut suklaakonvehdit viedään muoteissa kylmiöön kovettumaan riittävän pitkäksi aikaa, kunnes ne irtoavat muoteista hyvin.


Lähteet ja linkit:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Suklaatuotteiden valmistus - verkkoaineisto.

Kuvat:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka


   Tulosta tämä sivu