Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Ajankohtaista makeisalalta
Terveysvaikutteisia luomumakeisia alkaa valmistua uudessa hautomoyrityksessä
Terveysvaikutteisten, luonnonmukaisista raaka-aineista luonnonmukaisin menetelmin valmistettujen makeisten tuotanto on Oravanpesä-uusyrityshankkeessa pystyyn polkaistun uuden yrityksen liikeidea. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.
Odottavan äidin syytä välttää runsasta lakritsin syöntiä
Äidin runsas lakritsin syöminen raskausaikana saattaa vaikuttaa haitallisesti lapsen kognitiiviseen kehitykseen, osoittaa Helsingin yliopistossa tehty tutkimus. Lakritsin haitalliseksi ainesosaksi epäillään sen luontaista ainesosaa glykyrritsiiniä. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.
Makeiset, limsat ja kovat rasvat verolle?
Eduskunnan terveyden edistämisen asiantuntijaryhmä esittää uusia valmisteveroja makeisille, limsoille ja koville rasvoille. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.
Täysksylitolin terveysväite siunattiin EU:ssa
Lue lisää Ruokatiedon sivuilta. LAKRITSIFESTIVAALI TUKHOLMASSA LEVITTÄÄ TIETOA MUSTASTA HERKUSTA
Tukholmassa järjestetään huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Lakritsifestivaalit. Festivaalien tavoitteena on koota lakritsinystävät ja levittää tietoa lakritsista. Lakritsia on syöty yli 4 000 vuotta. Suomessa myydään henkeä kohti 0,7 kiloa lakritsivalmisteita vuodessa. Lue lisää Ruokatiedon sivuilta. HALLINTO-OIKEUS EI PIDÄ STEROLIPURUKUMIA LÄÄKKEENÄ ETL: Elintarvikeala aiheetta silmätikkuna makeis- ja virvoitusjuomaverossa
LAKUHAHMON ASIATTOMALLE KÄYTÖLLE PANTIIN PISTE EFSA HYVÄKSYI TÄYSKSYLITOLIPURUKUMILLE TERVEYSVÄITTÄMÄN
CLOETTA FAZER ESITTELEE TÄYSKSYLITOLIN ETUJA SUOMALAISEN SISUN HISTORIA YKSISSÄ KANSISSA TÖLKKIIN PAKATTU ENERGIARIKAS TIKKARI MAKEISTUOTTEISSA PAKKAUSTEN MERKITYS KOROSTUU PROBIOOTTINEN SUKLAATUOTE? MAKEISTEN UUDET MAUT TULEVAT LUONNOSTA KASVISTEROLEJA JA -STANOLEJA VOI SAADA NYT MYÖS PURUKUMISTA
Artikkeligalleria:Tutustu myös muihin makeisalan uutisaiheisiin => Siirry.
Lähteet ja linkit:Pakkaus 3/2008
|