Kuvaus
Lisätiedot
Kohderyhmä ja tavoitteet
Liitemateriaali
Palaute
Tekijänoikeudet
ApuMatti-pääsivu
Poronlihan jalostaminen
Materiaalit:
ETUSIVU
Ajankohtaista liha-alalla
Teurastus
Paloittelu
Jalostus
Artikkelit ja kirjallisuus
ANNA PALAUTETTA!
Liitemateriaali
Pääte
Nimi
Ohje
Koko
henkilokohtaiset_tyovalineet.ppt
46 kt
tavallisimpia_lihavalmisteita.htm
3 kt
tavallisimpia_lihavalmisteita.htm
3 kt
prosessikaavio_sailykkeiden_valmistus.htm
28 kt
elainkuljetuksiin_ja_elainten_kasittelyyn_liittyva_lainsaada.pdf
936 kt
elainkuljetusten_valvonta.pdf
357 kt
ennakoiva_ajaminen.pdf
8,115 kt
johdanto_laatuajatteluun_diasarja.pdf
1,196 kt
poronlihan_ja_poronmaidon_koostumus.pdf
256 kt
kirjallisuus_tiivistelma.pdf
123 kt
ABC miten jalostaa?
58 kt
elainkuljetuslainsaadanto
936 kt
Esimies ja eläinlääkäri
18 kt
HACCP pisteiden hallinta
25 kt
haittaeläinten torjuntaohjelma
29 kt
harjoitus
1 kt
Hyvien toimintatapojen ohjeistus
137 kt
Hyvän toimintatavn ohjeet
77 kt
jauheliha
235 kt
Jäähdyttämö
17 kt
Keittiömestarit Sallassa 2002
190 kt
keittomakkarat
442 kt
kestomakkarat
577 kt
kestomakkara_prosessikaavio
30 kt
kotiteurastamo
291 kt
koulutussuunnitelma
21 kt
Kuivaliha
245 kt
Kuljetus
28,775 kt
Kylmänen vauhdittaa suoramyyntiä
216 kt
laitekortti_kolloidimylly
79 kt
laitosken kunnossapitosuunnitelma
29 kt
leikkolajitelmat
2,181 kt
Liha jalostuu rahtityönä
198 kt
Lihaleikkaamo
18 kt
Lihankasittelylaitos perakarryssa
143 kt
Lihanleikkuu
254 kt
naytteenotto
72 kt
naytteenottosuunnitelma_elintarvike
27 kt
naytteenottosuunnitelma_pintapuhtaus
27 kt
naytteenottosuunnitelma_talousvesi
26 kt
Norjassa teurastettiin
210 kt
Omavalvontasuunnitelma
238 kt
Omavalvonta_mallipohja
45 kt
paasivu poronlihanjalostus
1 kt
Parhaat raaka-aineet Helsinkiin
142 kt
Poronlihan hinta 2002
332 kt
poronlihan kaytto ravintoloissa
8,086 kt
porotietokansio_makkarat ja erikoistuotteet
897 kt
prosessikaavio sailyke
6 kt
prosessikaavio_keittomakkara
32 kt
prosessikaavio_kylmasavu
24 kt
prosessikaavio_lamminsavu
31 kt
prosessikaavio_lihanleikkaus
53 kt
prosessikaavio_sailyke
31 kt
Raakalihavalmisteet
117 kt
ravintosisallot_pronlihalajitelmat
90 kt
sailyke f-arvo
13 kt
Salmonella_Tanska
72 kt
Teurastus
231 kt
teurastusosio porotietokansio
3,188 kt
tilateurastamo
64 kt
Tuotekehiys
148 kt
tuotevalvonta_tuotanto
49 kt
tuotevalvonta_vastaanotto
36 kt
Tuotteiden pakkaaminen
188 kt
Täyslihavalmisteet
229 kt
Töihin perehdyttäminen
25 kt
vahittaishintatutkimus
891 kt
vastaanottotarkastusohje
26 kt
Yleinen osa
575 kt
Hae REDU:n sivuilta:
REDU:n etusivulle
Yhteystiedot
|
Kaikki oikeudet pidätetään.