Materiaalit:
ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA!
Liitemateriaali
PääteNimiOhjeKoko
tavallisimpia_lihavalmisteita.htm
3 kt
tavallisimpia_lihavalmisteita.htm
3 kt
prosessikaavio_sailykkeiden_valmistus.htm
28 kt
harjoitus
1 kt
paasivu poronlihanjalostus
1 kt
prosessikaavio sailyke
6 kt
sailyke f-arvo
13 kt
elainkuljetuksiin_ja_elainten_kasittelyyn_liittyva_lainsaada.pdf
936 kt
teurastusosio porotietokansio
3,188 kt
porotietokansio_makkarat ja erikoistuotteet
897 kt
leikkolajitelmat
2,181 kt
elainkuljetuslainsaadanto
936 kt
elainkuljetusten_valvonta.pdf
357 kt
ennakoiva_ajaminen.pdf
8,115 kt
ravintosisallot_pronlihalajitelmat
90 kt
vahittaishintatutkimus
891 kt
johdanto_laatuajatteluun_diasarja.pdf
1,196 kt
poronlihan_ja_poronmaidon_koostumus.pdf
256 kt
kirjallisuus_tiivistelma.pdf
123 kt
Norjassa teurastettiin
210 kt
naytteenotto
72 kt
Hyvän toimintatavn ohjeet
77 kt
Omavalvontasuunnitelma
238 kt
Parhaat raaka-aineet Helsinkiin
142 kt
Poronlihan hinta 2002
332 kt
Keittiömestarit Sallassa 2002
190 kt
Liha jalostuu rahtityönä
198 kt
Kylmänen vauhdittaa suoramyyntiä
216 kt
Kuivaliha
245 kt
Salmonella_Tanska
72 kt
Lihankasittelylaitos perakarryssa
143 kt
tilateurastamo
64 kt
kotiteurastamo
291 kt
jauheliha
235 kt
Hyvien toimintatapojen ohjeistus
137 kt
HACCP pisteiden hallinta
25 kt
Lihaleikkaamo
18 kt
Jäähdyttämö
17 kt
Esimies ja eläinlääkäri
18 kt
koulutussuunnitelma
21 kt
Töihin perehdyttäminen
25 kt
haittaeläinten torjuntaohjelma
29 kt
naytteenottosuunnitelma_elintarvike
27 kt
laitosken kunnossapitosuunnitelma
29 kt
prosessikaavio_kylmasavu
24 kt
prosessikaavio_lamminsavu
31 kt
prosessikaavio_sailyke
31 kt
naytteenottosuunnitelma_pintapuhtaus
27 kt
naytteenottosuunnitelma_talousvesi
26 kt
prosessikaavio_lihanleikkaus
53 kt
tuotevalvonta_vastaanotto
36 kt
vastaanottotarkastusohje
26 kt
tuotevalvonta_tuotanto
49 kt
poronlihan kaytto ravintoloissa
8,086 kt
Omavalvonta_mallipohja
45 kt
prosessikaavio_keittomakkara
32 kt
kestomakkara_prosessikaavio
30 kt
ABC miten jalostaa?
58 kt
keittomakkarat
442 kt
kestomakkarat
577 kt
Tuotteiden pakkaaminen
188 kt
Yleinen osa
575 kt
Täyslihavalmisteet
229 kt
Teurastus
231 kt
Raakalihavalmisteet
117 kt
Lihanleikkuu
254 kt
Tuotekehiys
148 kt
laitekortti_kolloidimylly
79 kt
henkilokohtaiset_tyovalineet.ppt
46 kt
Kuljetus
28,775 kt