|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lähde: Oikarinen, Helena. 2007.
Omavalvontasuunnitelma/Aitoa poronlihataitoa-hanke |
|
|
|
SÄILYKKEIDEN VALMISTUS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAKKAUS- |
|
|
|
VALMISTUS- JA |
|
|
|
PORONLIHA |
|
|
|
|
TARVIKKEIDEN |
|
|
|
LISÄAINEIDEN |
|
|
|
SIKALEIKKO |
|
|
|
|
VASTAANOTTO |
|
|
|
VASTANOTTO |
|
|
|
VASTAANOTTO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VARASTOINTI |
|
|
|
VARASTOINTI |
|
|
|
VARASTOINTI |
|
|
|
|
PAKASTE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VARASTOINTI |
|
|
|
|
|
|
|
LEIKON |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VALMISTUS |
|
|
|
|
SULATUS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PUNNITUS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leikot, mausteet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lisä-aineet |
|
|
|
|
PUHTAUDEN |
|
|
|
|
|
|
VARMISTUS |
|
|
|
MASSAN TEKO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PURKKIEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÄYTTÖ |
|
|
|
|
|
|
|
PURKKIEN |
|
|
|
|
SULKEMINEN |
|
|
|
|
|
|
|
MERKINNÄT |
|
|
|
|
ERÄKOHTAISESTI |
|
|
|
|
|
|
|
SÄILYKKEIDEN KEITTO |
|
|
|
|
f-arvon varmistaminen |
|
HACCP |
|
|
|
|
|
|
JÄÄHDYTTÄMINEN |
|
|
|
|
|
|
|
TARKISTUS |
|
|
|
|
|
|
|
|
SÄILYVYYS |
|
|
|
|
TUTKIMUS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HACCP-pisteet |
|
f-arvon
varmistuminen |
|
Hallintakeinot
ja hallintatoimenpiteet ovat valvontakohteet
lomakkeessa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
VALVONTAKOHTEET |
|
|
Säilytys,
valmistus ja lisäaineiden punnitus, purkkien
täyttö ja sulkeminen sekä valmiin |
|
|
tuotteen
säilyvyystutkimus/tarkistus. |
|
|
Hallintatoimenpiteet ja raja-arvot ovat valvontakohteet
lomakkeessa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|