Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Hygienia ja omavalvonta

   

Hygieeninen työskentely ja omavalvonnan noudattaminen

Sienten jalostaja:

  • Noudattaa henkilökohtaista työskentelyhygieniaa 
  • Toteuttaa lainsäädännön edellyttämää elintarvikehygieniaa ja työtilojen puhtaanapitoa
  • Ymmärtää omavalvonnan merkityksen
  • Noudattaa omavalvontaohjeita, suorittaa omavalvontasuunnitelmassa sovittuja mittauksia, kirjaa mittaustulokset sekä tulkitsee kirjauksia ja toimii poikkeamista annettujen ohjeiden mukaan

 


Lähteet ja linkit:

Näyttötutkinnon perusteet/Elintarvikejalostajan ammattitutkinto 2001.
Postikortti. 2006. Laatua raaka-aineiden jalostamiseen - Elintarvike- ja pioroalan koulutushanke


   Tulosta tämä sivu