Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Sevitsi

   

ETUSIVU/Makeisten valmistus l Fudge l Lakritsa l Kovat karamellit l Makeismarmeladit l Sevitsi l Toffee l Tryffeli

 A.  Munan valkuainen  50g
   Tärkkelyssiirappi  130g

 B.  Sokeri    760g
   Tärkkelyssiirappi  530g
   Vesi  200g

 C.  Tomusokeri 40g
   Kookosrasva  50g

 D.  Aromi & väri  

A. Sekoita aineet ja vatkaa ne lujaksi vaahdoksi.
B. Keitä  sokeriliuos 132 asteeseen ja lisää se vaahdon joukkoon ohuena nauhana samalla sekoittaen.
C. Lisää sula kookosrasva ja tomusokeri massaan.
D. Lisää edelleen joukkoon aromi ja väri.
Vala tuote paperille tai muottiin ja anna jäähtyä. Kääri ja pakkaa.
 

 

Lähteet ja linkit:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Makeisten valmistus - verkkoaineisto.

 

Kuvat:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka 

 
 
 

   Tulosta tämä sivu