Materiaalit: ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA! | Sevitsi ETUSIVU/Makeisten valmistus l Fudge l Lakritsa l Kovat karamellit l Makeismarmeladit l Sevitsi l Toffee l Tryffeli
A. Sekoita aineet ja vatkaa ne lujaksi vaahdoksi.
B. Keitä sokeriliuos 132 asteeseen ja lisää se vaahdon joukkoon ohuena nauhana samalla sekoittaen.
C. Lisää sula kookosrasva ja tomusokeri massaan.
D. Lisää edelleen joukkoon aromi ja väri.
Vala tuote paperille tai muottiin ja anna jäähtyä. Kääri ja pakkaa.
Lähteet ja linkit:Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Makeisten valmistus - verkkoaineisto. Kuvat:Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka |