Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Fudge

   

ETUSIVU/Makeisten valmistus l Fudge l Lakritsa l Kovat karamellit l Makeismarmeladit l Sevitsi l Toffee l Tryffeli

 

Fudge

 

Fudge eli maitokaramelli  

 

 

 

 

 Vesi  0,35 kg
 Maitojauhe  0,15 kg

Sekoita huolella.

 Sokeri  1,3 kg
 Tärkkelyssiirappi  0,6 kg
 Taloussiirappi  0,2 kg
 Voi  0,15 kg
 Kookosrasva  0,2 kg
 Lesitiini (E 322)  0,003 kg

Lisää kattilaan ja keitä 122 asteeseen. Anna jäähtyä noin 95 asteeseen.

 Vanilliini  0,003 kg
 Pomada  0,4 kg

Sekoita joukkoon ja vala.  

 


Lähteet ja linkit:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka. 2009. Makeisten valmistus - verkkoaineisto.

Kuvat:

Knuutila, Seija & Saarelainen, Jukka-Pekka 


   Tulosta tämä sivu