Materiaalit:
ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA!
Siirtyminen tuotantomittakaavaan

   
1.      Tarkastetaan laatu, verrataan aikaisempiin
2.      Jatketaan säilyvyyskokeita
3.      Reseptien muuntaminen oikeisiin eräkokoihin
4.      Raaka-aine ja lisäaineiden laadun ja laaturajojen määrittely
5.      Kiinteät laadunvalvontapisteet
6.      Laadunvalvontaohjelma ja -menetelmät
a.      Näytekoko
b.      Näytetiheys
c.       Hylkäysrajat
7.      Hylätyn tuotteen käyttö ja hävitys
8.      Perusohjelmat
 
Pakkauksen ulkonäön suunnittelu
  • Yleensä mainostoimisto mukana
a.      Tuotteen nimi
b.      Mainossanoma

 

Lähteet ja linkit:

Pekkala, Hannu. 2006. Porotietokansio.

   Tulosta tämä sivu