Materiaalit:
ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA!
Lisäaineet

   

Keittomakkaroiden perusresepti I Lisäaineet I

 

Käytetyt lisäaineet

Esimerkkejä valmistuotteista (4.4.2008):

Auranakit/Lapin ammattiopisto
 Stabilointiaine  E 450
 Hapettumisenestoaine  E 300
 Aromivahvenne  E 621
 Säilöntäaine  E 250

Lauantaimakkara
 Stabilointiaine  E 450
 Stabilointiaine  E 451
 Happamuudensäätöaine  E 330
 Happamuudensäätöaine  E 331
 Hapettumisenestoaine  E 316

Perinteinen lauantaimakkara
 Stabilointiaine  E 1420
 Stabilointiaine  E 450
 Hapettumisenestoaine  E 315
 Säilöntäaine  E 250

 


 

 Lähteet ja linkit:

Pakkausmerkinnät/Lihajalosteet

 

 

 


   Tulosta tämä sivu