Materiaalit: ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA! | ![](images/viiva_peitto.gif) | Lisäaineet ![](images/viiva_513x18.gif)
![](next.gif)
Keittomakkaroiden perusresepti I Lisäaineet I
Käytetyt lisäaineet
Esimerkkejä valmistuotteista (4.4.2008):
Auranakit/Lapin ammattiopisto
Stabilointiaine |
E 450 |
Hapettumisenestoaine |
E 300 |
Aromivahvenne |
E 621 |
Säilöntäaine |
E 250 |
Lauantaimakkara
Stabilointiaine |
E 450 |
Stabilointiaine |
E 451 |
Happamuudensäätöaine |
E 330 |
Happamuudensäätöaine |
E 331 |
Hapettumisenestoaine |
E 316 |
Perinteinen lauantaimakkara
Stabilointiaine |
E 1420 |
Stabilointiaine |
E 450 |
Hapettumisenestoaine |
E 315 |
Säilöntäaine |
E 250 |
Lähteet ja linkit:
Pakkausmerkinnät/Lihajalosteet
![](next.gif) ![Tulosta tämä sivu](images/common/print.gif) |