Materiaalit: ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA! | ![](images/viiva_peitto.gif) | Toiminnallinen laatu ![](images/viiva_513x18.gif)
![](next.gif)
Laatuajattelu
- Lihatuotteiden valmistuksen kannattavuuteen vaikuttavat tekijät
- Asiakaslähtöisyys
- Eri työvaiheiden merkitys lopputuloksen kannalta/tuotteen laadulle
- Seuraavan työvaiheen/työpisteen työn ja koko valmistustoiminnan huomioon ottaminen
- Toiminnan kehittäminen saadun palautteen perusteella
![](images/imagebank/lcms/931/lihapostikortti.jpg)
Lähteet ja linkit:
Näyttötutkinnon perusteet/Lihanjalostajan ammattitutkinto 2001
Postikortti. 2006. Laatua raaka-aineiden jalostamiseen - Elintarvike- ja poroalan koulutushanke
![](next.gif) ![Tulosta tämä sivu](images/common/print.gif) |