Materiaalit:
ETUSIVUAjankohtaista liha-alallaTeurastusPaloitteluJalostusArtikkelit ja kirjallisuusANNA PALAUTETTA!
Kuvaus

 

Poronlihan jalostaminen koulutus- ja tiedotustoimintaympäristö

                                  Post mortem tarkastus  
 Poronruhon paloittelu   Makkaratangot
Teemat:  Poron teurastus 
   Ruhon paloittelu ja lihanleikkaus
   Lihatuotteiden valmistus

Aineisto (kuvat ja tekstit) ovat vapaasti käytettävissä opetus-/oppimis- ja neuvontakäyttöön.

______________________________________________________________________

 Elintarvike- ja poroalan materiaalisivusto - hanke nro 3161

   91: EU lippu

Rahoituksen myöntänyt: Lapin TE-keskus

 
Materiaalikokonaisuuden on toteuttanut:
Seija Knuutila
Sähköposti: seija.knuutila@lao.fi
Sakari Mursu
Sähköposti: sakari.mursu@edu.lao.fi

 

Tulosta koko oppimateriaali