Materiaalit:
ETUSIVUTapahtumakalenteriJuomien valmistusKeruutuotteiden jalostaminenMakeisten valmistusMarjojen jalostaminenSienten jalostaminenSuklaatuotteiden valmistusANNA PALAUTETTA!
Ajankohtaistietoa

   

Suolan käytön vähentäminen säästäisi miljoonia ihmishenkiä vuosittain
Runsas suolan käyttö lisää merkittävästi sydän- ja verisuonisairauksien riskiä, todetaan arvostetussa British Medical Journalissa julkaistussa tutkimuksessa. Suolan käytön tehokas vähentäminen säästäisi miljoonia ihmishenkiä vuosittain.Lue lisää Ruokatiedon sivuilta.

ELINTARVIKETEOLLISUUS AVAINROOLISSA SUOLAN VÄHENNYSTALKOISSA
Pekka Puska pitää kuluttajien ja suurkeittiöiden käyttämiä valmisruokia helpoimpana väylänä vähentää väestön saamaa suolakuormaa. Natriumin saannista 95 prosenttia tulee ruokiin lisätystä suolasta. Lue lisää Finfoodin sivuilta.

EVIRAN UUSI ESITE KEHOTTAA TARKKAILEMAAN SUOLANSAANTIA
Lue lisää Finfoodin sivuilta.

 

Lähteet ja linkit:

www.finfood.fi


   Tulosta tämä sivu